Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » H2O: Havfruer på eventyr

H2O: Havfruer på eventyr

17/07/2015 | Flixfilm

Se H2O: Havfruer på eventyr på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tre skoleveninder, som bliver til havfruer, hver gang de kommer i berøring med vand, tager på undersøiske eventyr, samtidig med at de holder deres nye liv hemmeligt.

H2O: Havfruer på eventyr havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til H2O: Havfruer på eventyr på YouTube.Se H2O: Havfruer på eventyr på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om H2O: Havfruer på eventyr ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at H2O: Havfruer på eventyr stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame H2O: Havfruer på eventyr, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til H2O: Havfruer på eventyr er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar