Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » H2O: Just Add Water

H2O: Just Add Water

01/05/2021 | Flixfilm

Se H2O: Just Add Water på Netflix

Indspilningsår: 2006–2010
Genre: Drama, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Angus McLaren, Burgess Abernethy
Spilletid: 23 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da tre teenagere strander på en øde ø og forvilder sig ned i et mystisk bassin ved fuldmåne, bliver de til havfruer med magiske evner.

H2O: Just Add Water (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se H2O: Just Add Water på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om H2O: Just Add Water (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at H2O: Just Add Water (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame H2O: Just Add Water, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til H2O: Just Add Water er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar