Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Håbets magt

Håbets magt

26/07/2022 | Flixfilm

Håbets magt på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da hendes lille datters leukæmi vender tilbage, bliver det for meget for alenemoren Blanca. Heldigvis får hun en hjælpende hånd af en gademusikant.

Håbets magt havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Håbets magt på YouTube.Se Håbets magt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Håbets magt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Håbets magt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Håbets magt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Håbets magt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar