Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Hårdt tilbageslag for ny ‘Avatar: The Last Airbender’-serie

Hårdt tilbageslag for ny ‘Avatar: The Last Airbender’-serie

12/08/2020 | Flixfilm

Ny Avatar The Last Airbender serie lider hårdt tilbageslagSeptember 2018 kunne streamingtjenesten Netflix begejstret meddele, at de var gået i gang med at filmatisere den ikoniske serie ‘Avatar: The Last Airbender’.

Samtidig kunne Netflix fortælle, at tv-serien, der vil blive live-action og ikke animation, vil blive overvåget af Michael DiMartino og Bryan Konietzko, der var skaberne af den oprindelige animerede serie.

Nu kan de to skabere dog afsløre, at de har valgt at forlade projektet.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

I en udtalelse lyder det fra Michael DiMartino, at de ikke kunne komme overens med den kreative vision.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mange af jer har spurgt mig for opdateringer vedrørende Avatar-serien.Endelig kan jeg fortælle jer, at jeg ikke længere er involveret i projektet. I juni i år, efter to års udviklingsarbejde, tog Bryan Konietzko og jeg den vanskelige beslutning om at forlade produktionen,” skriver DiMartino.

“Men hvem ved? Måske har Netflix’s live-action version af Avatar potentialet til at være god. Det kan vise sig, at være et show mange fans vil nyde. Men uanset hvilken version der ender på skærmen, vil det ikke være det, Bryan og jeg havde forestillet os eller havde til hensigt at lave.”

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'En stor mand'

Den originale ‘Avatar: The Last Airbender’ blev vist over tre sæsoner og 61 episoder på Nickelodeon fra 2005-2008 og følger den 12-årige dreng Aang og hans venner, mens de forsøger at skabe balance mellem verdens fire nationer: vand, jord, ild og luft.

Til trods for at skaberne har forladt serien fortsætter produktionen ufortrødent og det forventes at serien vil kunne ses på Netflix Danmark i 2021.
1 kommentar til Hårdt tilbageslag for ny ‘Avatar: The Last Airbender’-serie

  1. Lukas S. - kl. 21:12, 14-08-2020:

    Glædelig nyhed. Så får måske noget half assed shit. Uden skaberne, ville det nemlig være noget lort. Leve længe den animerede serie!

Skriv kommentar