Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hacerse Mayor y Otros Problemas

Hacerse Mayor y Otros Problemas

15/04/2020 | Flixfilm

Se Hacerse Mayor y Otros Problemas på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En singlekvinde i trediverne uden fast indkomst får en stabil tilværelse, da hendes gravide bedsteveninde beder hende blive gudmor for sit barn.Se Hacerse Mayor y Otros Problemas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hacerse Mayor y Otros Problemas (At blive voksen og andre problemer) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hacerse Mayor y Otros Problemas (At blive voksen og andre problemer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hacerse Mayor y Otros Problemas:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hacerse Mayor y Otros Problemas (At blive voksen og andre problemer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hacerse Mayor y Otros Problemas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar