Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hache

01/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Hache på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Pep Ambròs, Séainín Brennan, Àlex Casanovas, Josep Julien
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Mens Helena vinder en farlig heroinkartelleders kærlighed og tillid i 1960'erne i Barcelona, udvikler hun de færdigheder, hun skal bruge for at stige i graderne.


Se Hache på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hache (H) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hache (H) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hache herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hache (H) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hache (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar