Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hache

05/02/2021 | Flixfilm

Hache på Netflix

Produktionsår: 2019–2021
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Adriana Ugarte, Eduardo Noriega, Marc Martínez
Spilletid: 50 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Mens Helena vinder en farlig heroinkartelleders kærlighed og tillid i 1960'erne i Barcelona, udvikler hun de færdigheder, hun skal bruge for at stige i graderne.Se Hache på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hache (H) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hache på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hache (H) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hache (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hache, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hache (H) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar