Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hache

01/11/2019 | Flixfilm

Se Hache på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Adriana Ugarte, Javier Rey, Eduardo Noriega, Marc Martínez
Spilletid: 50 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Mens Helena vinder en farlig heroinkartelleders kærlighed og tillid i 1960'erne i Barcelona, udvikler hun de færdigheder, hun skal bruge for at stige i graderne.Se Hache på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hache (H) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hache (H) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hache:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hache (H) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hache (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar