Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Hacker stjæler nye afsnit af ‘Orange Is the New Black’

Hacker stjæler nye afsnit af ‘Orange Is the New Black’

29/04/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix er kommet i en anspændt situation efter en hacker påstår at have skaffet sig adgang til den nye ‘Orange Is the New Black’ sæson 5 og truer med at offentliggøre den før tid.

Det skriver Reuters og Associated Press.

Femte sæson af ‘Orange Is the New Black’ er sat til at få premiere på Netflix den 9. juni, men hackeren truer med at lægge den ud på internettet hvis ikke streamingtjenesten udbetaler en dusør og påstår allerede at have lagt første episode ud til download på en ulovlig hjemmeside. Dette kan dog ikke bekræftes af nogle medier.

Netflix er dog bekendt med situationen og har udsendt følgende meddelelse;

-“Et produktionselskab brugt af flere store tv-studier har fået deres sikkerhed kompromitteret og de relevante myndigheder er involveret og FBI undersøger sagen.”

LÆS OGSÅ:   Will Ferrell i ny Netflix-serie; 'Golf'

Artiklen fortsætter under annoncen

Hackeren har angiveligt ikke kun stjålet fra Netflix, men også populære serier fra andre streamingtjenester og tv-stationer skulle være havnet i hackerens hænder.

Update 30/04/17: De første ti episoder af den nye sæson kan nu downloades fra ulovlige sider, skriver flere medier.

Den populære Netflix-serie ‘Orange Is the New Black’ handler om en gruppe indsatte i Litchfield kvindefængsel og den nye sæson 5 udfolder sig over blot 3 dage, mens de indsatte kæmper for retfærdighed, forløsning og den respekt de fortjener.

Se ‘Orange Is the New Black‘ sæson 5 på Netflix Danmark fra den 9. juni 2017.
Skriv kommentar