Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hacker

01/01/2020 | Flixfilm

Se Hacker på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Family
Instruktør: Poul Berg
Skuespillere: Rumle Kærså, Josephine Højbjerg, Signe Egholm Olsen, Esben Dalgaard Andersen
Spilletid: 97 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Da en forældreløs, 13-årig teknologiekspert hører, at hans mor måske stadig er i live, begynder han en stædig jagt efter sandheden bag hendes forsvinden.


Se Hacker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hacker havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hacker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hacker:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hacker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hacker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar