Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår

Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår

29/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Ring nytåret ind i bedste Tanner-Fuller-Gibbler-stil med boblende cider, et hus med masser af larm og en familie, der elsker sjov og ballade – og fester.


Se Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar