Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår

29/12/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Ring nytåret ind i bedste Tanner-Fuller-Gibbler-stil med boblende cider, et hus med masser af larm og en familie, der elsker sjov og ballade – og fester.


Se Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår herunder:Fra premieredatoen (29. december, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar