Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår

Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår

29/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Ring nytåret ind i bedste Tanner-Fuller-Gibbler-stil med boblende cider, et hus med masser af larm og en familie, der elsker sjov og ballade – og fester.


Se Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar