Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hænderne Fulde

Hænderne Fulde

27/05/2016 | Flixfilm

Se Hænderne Fulde på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Søstrene D.J., Stephanie og Michelle vokser op med tre hengivne faderfigurer: deres egen far, hans fjollede, bedste ven og deres seje onkel.


Se Hænderne Fulde på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hænderne Fulde havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hænderne Fulde ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hænderne Fulde:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hænderne Fulde er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hænderne Fulde stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar