Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hænderne Fulde

Hænderne Fulde

27/05/2016 | Flixfilm

Hænderne Fulde på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Søstrene D.J., Stephanie og Michelle vokser op med tre hengivne faderfigurer: deres egen far, hans fjollede, bedste ven og deres seje onkel.

Hænderne Fulde havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hænderne Fulde på YouTube.Se Hænderne Fulde på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hænderne Fulde ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hænderne Fulde stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hænderne Fulde, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hænderne Fulde er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar