Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hajhundens fintastiske halloween

Hajhundens fintastiske halloween

15/10/2021 | Flixfilm

Se Hajhundens fintastiske halloween på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Hajhund og vennerne forbereder sig på halloween med den uhyggelige legende om "den frygtelige tåge", og Hajhund må redde deres guf eller gys fra et slimet havuhyre.

Hajhundens fintastiske halloween havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hajhundens fintastiske halloween på YouTube.Se Hajhundens fintastiske halloween på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hajhundens fintastiske halloween ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hajhundens fintastiske halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hajhundens fintastiske halloween, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hajhundens fintastiske halloween er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar