Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hajwala 2: Mysterious Mission

Hajwala 2: Mysterious Mission

29/03/2019 | Flixfilm

Se Hajwala 2: Mysterious Mission på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne efterfølger bliver en gruppe dygtige racerkørere hyret til at udføre skumle opgaver for en lyssky bande.


Se Hajwala 2: Mysterious Mission på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHajwala 2: Mysterious Mission havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hajwala 2: Mysterious Mission ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hajwala 2: Mysterious Mission herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hajwala 2: Mysterious Mission er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hajwala 2: Mysterious Mission stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar