Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hajwala: The Missing Engine

Hajwala: The Missing Engine

01/11/2017 | Flixfilm

Se Hajwala: The Missing Engine på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Sport, Thriller
Instruktør: Ali Bin Matar, Ibrahim Bin Mohamed
Skuespillere: Anwar Aljabri, Haleem Aljabri, Omar Aljabri, Yasser Al Jarraf
Spilletid: 96 min
Land: United Arab Emirates
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 2.1

Beskrivelse: En racerkørers besættelse for at vinde får ham til at udvikle et køretøj med en nyskabende motor, der aldrig har været brugt før.


Se Hajwala: The Missing Engine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHajwala: The Missing Engine havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hajwala: The Missing Engine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hajwala: The Missing Engine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hajwala: The Missing Engine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hajwala: The Missing Engine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar