Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Half Baked

Half Baked

16/05/2019 | Flixfilm

Se Half Baked på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Tamra Davis
Skuespillere: Dave Chappelle, Guillermo Díaz, Jim Breuer, Harland Williams
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English, Turkish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Tre hashrygende fjolser lægger en plan for at skaffe penge til kaution for deres fængslede ven ved at sælge stoffer på gaden i denne spektakulære komedie.


Se Half Baked på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Half Baked havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Half Baked ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Half Baked:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Half Baked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Half Baked stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar