Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Half Life in Fukushima

Half Life in Fukushima

30/04/2022 | Flixfilm

Half Life in Fukushima på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Mark Olexa, Francesca Scalisi
Skuespillere: N/A
Spilletid: 61 min
Land: Switzerland, Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Mange år efter, at katastrofen på atomkraftværket i Fukushima fik befolkningen til at lade sig evakuere følger denne dokumentar en mand, som besluttede sig for at blive.

Half Life in Fukushima havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Half Life in Fukushima på YouTube.Se Half Life in Fukushima på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Half Life in Fukushima ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Half Life in Fukushima stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Half Life in Fukushima, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Half Life in Fukushima er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar