Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Half of a Yellow Sun

Half of a Yellow Sun

01/06/2015 | Flixfilm

Se Half of a Yellow Sun på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Biyi Bandele
Skuespillere: Thandie Newton, Chiwetel Ejiofor, Anika Noni Rose, Joseph Mawle
Spilletid: 111 min
Land: Nigeria, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Tvillingesøstrene Olanna og Kainene finder begge uventet kærlighed i tiden omkring Nigerias borgerkrig i slutningen af 1960'erne.


Se Half of a Yellow Sun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHalf of a Yellow Sun havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Half of a Yellow Sun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Half of a Yellow Sun herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Half of a Yellow Sun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Half of a Yellow Sun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar