Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Half Past Dead

Half Past Dead

01/07/2023 | Flixfilm

Half Past Dead på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Don Michael Paul
Skuespillere: Morris Chestnut, Steven Seagal, Matt Battaglia
Spilletid: 98 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Et forbryderisk geni vil infiltrere et højteknologisk fængsel for at overtale en mand på dødsgangen til at afsløre, hvor han har skjult en formue fra et uopklaret kup.Se Half Past Dead på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Half Past Dead havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Half Past Dead på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Half Past Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Half Past Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Half Past Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Half Past Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar