Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Half Past Dead

Half Past Dead

01/08/2018 | Flixfilm

Se Half Past Dead på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Don Michael Paul
Skuespillere: Steven Seagal, Morris Chestnut, Ja Rule, Nia Peeples
Spilletid: 98 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Et forbryderisk geni vil infiltrere et højteknologisk fængsel for at overtale en mand på dødsgangen til at afsløre, hvor han har skjult en formue fra et uopklaret kup.


Se Half Past Dead på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHalf Past Dead havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Half Past Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Half Past Dead herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Half Past Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Half Past Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar