Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Hallåhallå

Hallåhallå

01/09/2023 | Flixfilm

Hallåhallå på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da hendes mand forlader hende og deres to børn til fordel for en anden kvinde, får en midaldrende sygeplejerske et nyt liv og en ny selvopfattelse, et uventet sted.Se Hallåhallå på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hallåhallå havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hallåhallå på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hallåhallå ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hallåhallå stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hallåhallå, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hallåhallå er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar