Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Halle Berry er MMA-kæmper i Netflix-dramaet ‘Bruised’

Halle Berry er MMA-kæmper i Netflix-dramaet ‘Bruised’

16/10/2021 | Flixfilm

bruised netflix halle berry

Streamingtjenesten Netflix har løftet sløret for første trailer til sportsdramaet ‘Bruised’, som er instrueret af skuespilleren Halle Berry, der ligeledes spiller hovedrollen.

‘Bruised’ får premiere i udvalget biografer fra den 17. november, mens den vil kunne streames på Netflix den 24. november.

Se en trailer til filmen nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Halle Berry er i ‘Bruised’ den tidligere mixed martial arts (MMA) kæmper Jackie Justice, som ulmer af raseri og fortrydelse af at have forladt sporten. År senere lokkes hun dog af sin manager og kæreste tilbage til sporten efter en brutal kamp, der fanger opmærksomheden fra en promoter, som lover hende guld og grønne skove.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Intet nyt fra Vestfronten'

Men vejen tilbage til ringen bliver mere besværlige end forventet, da hendes søn, som hun opgav da han var spæd, dukker op på hendes dørtrin efter farens død.

Foruden Oscar-vinderen Halle Berry medvirker også Shamier Anderson, Adan Canto, Sheila Atim, og Stephen McKinley Henderson.

Filmen havde verdenspremiere på Toronto International Film Festival i 2020, men Netflix købte efterfølgende rettighederne for omkring 20 millioner dollars. Det er i øvrigt Halle Berrys debut som instruktør.

Se ‘Bruised’ på Netflix Danmark fra den 24. november.Skriv kommentar