Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halloween

Halloween

25/08/2022 | Flixfilm

Halloween på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Horror
Instruktion: Rob Zombie
Skuespillere: Scout Taylor-Compton, Malcolm McDowell, Tyler Mane
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Han dolkede sin stedfar, storesøster og søsterens kæreste ihjel, da han var ti. Nu er det Halloween igen, og der er endnu en makaber nedslagtning på vej til Haddonfield.

Halloween havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Halloween på YouTube.Se Halloween på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Halloween ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Halloween, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Halloween er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar