Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halloween 6: The Curse of Michael Myers

Halloween 6: The Curse of Michael Myers

01/10/2019 | Flixfilm

Halloween 6: The Curse of Michael Myers på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den vanvittige morder er tilbage fra de døde. Michael Myers' søn er vokset op i sikkerhed fra faren hos Tommy Doyle, men plager ondskaben nu den unge søn, Danny Strode?Se Halloween 6: The Curse of Michael Myers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Halloween 6: The Curse of Michael Myers havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Halloween 6: The Curse of Michael Myers på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Halloween 6: The Curse of Michael Myers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halloween 6: The Curse of Michael Myers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Halloween 6: The Curse of Michael Myers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Halloween 6: The Curse of Michael Myers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar