Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halloween 6: The Curse of Michael Myers

Halloween 6: The Curse of Michael Myers

01/10/2019 | Flixfilm

Se Halloween 6: The Curse of Michael Myers på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den vanvittige morder er tilbage fra de døde. Michael Myers' søn er vokset op i sikkerhed fra faren hos Tommy Doyle, men plager ondskaben nu den unge søn, Danny Strode?


Se Halloween 6: The Curse of Michael Myers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHalloween 6: The Curse of Michael Myers havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Halloween 6: The Curse of Michael Myers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Halloween 6: The Curse of Michael Myers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Halloween 6: The Curse of Michael Myers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halloween 6: The Curse of Michael Myers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar