Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halloween: H2O

Halloween: H2O

01/10/2019 | Flixfilm

Se Halloween: H2O på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Der er gået 20 år siden den originale film. Laurie kæmper stadig med minderne om den vanvittige morder Michael Myers, som pludselig vender tilbage, så det forslår.


Se Halloween: H2O på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHalloween: H2O havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Halloween: H2O ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Halloween: H2O herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Halloween: H2O er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halloween: H2O stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar