Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halloween: H2O

Halloween: H2O

01/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Halloween: H2O på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Der er gået 20 år siden den originale film. Laurie kæmper stadig med minderne om den vanvittige morder Michael Myers, som pludselig vender tilbage, så det forslår.


Se Halloween: H2O på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Halloween: H2O havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Halloween: H2O ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Halloween: H2O herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Halloween: H2O er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halloween: H2O stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar