Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halloween: H2O

Halloween: H2O

01/10/2019 | Flixfilm

Halloween: H2O på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Der er gået 20 år siden den originale film. Laurie kæmper stadig med minderne om den vanvittige morder Michael Myers, som pludselig vender tilbage, så det forslår.

Halloween: H2O havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Halloween: H2O på YouTube.Se Halloween: H2O på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Halloween: H2O ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halloween: H2O stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Halloween: H2O, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Halloween: H2O er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar