Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halloween II

Halloween II

01/12/2013 | Flixfilm

Se Halloween II på Netflix

Indspilningsår: 1981
Genre: Horror
Instruktør: Rick Rosenthal
Skuespillere: Jamie Lee Curtis, Donald Pleasence, Charles Cyphers, Jeffrey Kramer
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Den smukke Laurie bliver opsøgt af sin mentalt syge bror, Michael Myers, som myrder alle omkring hende.


Se Halloween II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHalloween II havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Halloween II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Halloween II herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Halloween II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halloween II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar