Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halloween III: Season of the Witch

Halloween III: Season of the Witch

15/12/2013 | Flixfilm

Se Halloween III: Season of the Witch på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: Tommy Lee Wallace
Skuespillere: Tom Atkins, Stacey Nelkin, Dan O'Herlihy, Michael Currie
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Daniel Challis og Ellie Grimbridge finder en morders skema mord, da Ellie's far bliver dræbt iført en maske.


Se Halloween III: Season of the Witch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHalloween III: Season of the Witch havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Halloween III: Season of the Witch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Halloween III: Season of the Witch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Halloween III: Season of the Witch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halloween III: Season of the Witch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar