Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halloween: Resurrection

Halloween: Resurrection

01/10/2019 | Flixfilm

Se Halloween: Resurrection på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Rick Rosenthal
Skuespillere: Jamie Lee Curtis, Brad Loree, Busta Rhymes, Bianca Kajlich
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Beskrivelse: En tv-producer laver et realityshow i Michael Myers barndomshjem. Men deltagerne, der skal tilbringe en nat på morderens gamle jagtmarker, forventer ikke at se Michael.


Se Halloween: Resurrection på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHalloween: Resurrection havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Halloween: Resurrection ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Halloween: Resurrection herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Halloween: Resurrection er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halloween: Resurrection stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar