Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halloween: Resurrection

Halloween: Resurrection

01/10/2019 | Flixfilm

Halloween: Resurrection på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Rick Rosenthal
Skuespillere: Jamie Lee Curtis, Busta Rhymes, Brad Loree
Spilletid: 90 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Handling: En tv-producer laver et realityshow i Michael Myers barndomshjem. Men deltagerne, der skal tilbringe en nat på morderens gamle jagtmarker, forventer ikke at se Michael.Se Halloween: Resurrection på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Halloween: Resurrection havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Halloween: Resurrection på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Halloween: Resurrection ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halloween: Resurrection stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Halloween: Resurrection, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Halloween: Resurrection er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar