Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halloween: Resurrection

Halloween: Resurrection

01/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Halloween: Resurrection på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Rick Rosenthal
Skuespillere: Jamie Lee Curtis, Brad Loree, Busta Rhymes, Bianca Kajlich
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Resumé: En tv-producer laver et realityshow i Michael Myers barndomshjem. Men deltagerne, der skal tilbringe en nat på morderens gamle jagtmarker, forventer ikke at se Michael.


Se Halloween: Resurrection på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Halloween: Resurrection havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Halloween: Resurrection ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Halloween: Resurrection herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Halloween: Resurrection er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halloween: Resurrection stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar