Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halloween

Halloween

11/06/2020 | Flixfilm

Halloween på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Crime, Horror, Thriller
Instruktion: David Gordon Green
Skuespillere: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En maskeret morder, der 40 år tidligere stod bag en mordrus til halloween, stikker af fra fængslet og efterstræber det vidne, der slap væk – og hendes familie.

Halloween havde premiere på Netflix Danmark den 11. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Halloween på YouTube.Se Halloween på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Halloween ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Halloween, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Halloween er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar