Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halo 4: Forward Unto Dawn

Halo 4: Forward Unto Dawn

01/02/2015 | Flixfilm

Se Halo 4: Forward Unto Dawn på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Thom Green, Anna Popplewell, Enisha Brewster
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Dette live-actioneventyr er baseret på det populære videospil og følger en ung kadet gennem en kamp for at redde skolen fra invaderende rumvæsner.

Halo 4: Forward Unto Dawn havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Halo 4: Forward Unto Dawn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Halo 4: Forward Unto Dawn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halo 4: Forward Unto Dawn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Halo 4: Forward Unto Dawn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Halo 4: Forward Unto Dawn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar