Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halo Effect

Halo Effect

20/08/2014 | Flixfilm

Se Halo Effect på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Steve Fisher
Skuespillere: Ben Brown, Dave Fisher, Steve Fisher, Shane Raw
Spilletid: 48 min
Land: Austria
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Med utrolige klip fra kajaksport, off-roading og andre ekstreme sportsgrene afslører denne dokumentar, hvad der sker, når noget går galt.


Se Halo Effect på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Halo Effect havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Halo Effect ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Halo Effect:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Halo Effect er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halo Effect stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar