Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halo Effect

Halo Effect

20/08/2014 | Flixfilm

Se Halo Effect på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktion: Steve Fisher
Skuespillere: Ben Brown, Dave Fisher, Steve Fisher
Spilletid: 48 min
Land: Austria
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Med utrolige klip fra kajaksport, off-roading og andre ekstreme sportsgrene afslører denne dokumentar, hvad der sker, når noget går galt.

Halo Effect havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Halo Effect på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Halo Effect ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halo Effect stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Halo Effect, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Halo Effect er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar