Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halo: The Fall of Reach

Halo: The Fall of Reach

07/03/2016 | Flixfilm

Halo: The Fall of Reach på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jen Taylor, Steve Downes, Michelle Lukes
Spilletid: 64 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: I fremtiden domineres et koloniseret univers af et tyrannisk regime, og det er op til en enkelt helt at hjælpe menneskeheden.

Halo: The Fall of Reach havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Halo: The Fall of Reach på YouTube.Se Halo: The Fall of Reach på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Halo: The Fall of Reach ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halo: The Fall of Reach stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Halo: The Fall of Reach, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Halo: The Fall of Reach er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar