Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halo: The Fall of Reach

Halo: The Fall of Reach

07/03/2016 | Flixfilm

Se Halo: The Fall of Reach på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jen Taylor, Steve Downes, Michelle Lukes, Britt Baron
Spilletid: 64 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: I fremtiden domineres et koloniseret univers af et tyrannisk regime, og det er op til en enkelt helt at hjælpe menneskeheden.


Se Halo: The Fall of Reach på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHalo: The Fall of Reach havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Halo: The Fall of Reach ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Halo: The Fall of Reach herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Halo: The Fall of Reach er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halo: The Fall of Reach stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar