Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Halvdan Viking

Halvdan Viking

01/01/2022 | Flixfilm

Halvdan Viking på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Adventure, Family
Instruktion: Gustaf Åkerblom
Skuespillere: Vilgot Hedtjärn, Ellinea Siambalis, Peter Haber
Spilletid: 97 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 4.9

Handling: En klog men ensom vikingedreng møder en frygtløs pige, som kommer fra fjendelandsbyen, og deres forbudte venskab bringer de to verdener sammen.

Halvdan Viking havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Halvdan Viking på YouTube.Se Halvdan Viking på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Halvdan Viking ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Halvdan Viking stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Halvdan Viking, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Halvdan Viking er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar