Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Halvdelen af dem, der ser ‘Kissing Booth’ på Netflix, ser den igen

Halvdelen af dem, der ser ‘Kissing Booth’ på Netflix, ser den igen

13/12/2018 | Flixfilm

kissing booth se igen netflix filmSom vi skrev forleden har streamingtjenesten Netflix helt ekstraordinært valgt at løfte sløret for nogle af deres medlemmer sære seervaner.

Netflix kan nu afsløre årets tre mest gensete film i 2018 – altså de film, som deres medlemmer har set mere end én enkelt gang.

På førstepladsen finder man ‘The Kissing Booth’ om teenageren Elles første kys med skolens lækreste dreng, som dog sætte venskabet med veninden på spil.

‘The Kissing Booth’ er dermed den film på Netflix, som flest af deres medlemmer har set mere end én gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andenpladsen går til ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ hvor Lara Jeans stille high school-liv bliver vendt på hovedet, da hendes hemmelige kærlighedserklæringer bliver sendt til de fem, hun er forelsket i.

Den tredje mest gensete film på Netflix er ‘Roxanne Roxanne’, der fortæller historien om teenagerapperen Roxanne Shanté og som havde premiere på Netflix i marts 2018.

Årets mest gen-sete film på Netflix;

LÆS OGSÅ:   'Seven Kings Must Die' kommer alligevel til Danmark

1. The Kissing Booth
2. To All the Boys I’ve Loved Before
3. Roxanne Roxanne

Ikke nok med at mange Netflix-medlemmer har set ‘The Kissing Booth’ og ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ flere gange, så er det faktisk hele 50% af seerne, som valgte at se dem mere end en enkelt gang.

Netflix har i øvrigt at der kommer en forsættelse til ‘To All the Boys I’ve Loved Before’, som forventes at få premiere på streamingtjenesten i løbet af 2019.

Listen omfatter kun film, der har haft premiere i perioden 1. januar til og med 28. november 2018 og tallene stammer fra de amerikanske Netflix-medlemmer.

2018YearInReview MoviesSkriv kommentar