Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hamilton: In the Interest of the Nation

Hamilton: In the Interest of the Nation

10/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Hamilton: In the Interest of the Nation på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter den svenske agent Carl Hamilton har infiltreret en bande, der smugler våben til terrorister, er det svært for ham at lægge sin dødbringende træning bag sig.


Se Hamilton: In the Interest of the Nation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hamilton: In the Interest of the Nation (Hamilton: I nationens intresse) havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hamilton: In the Interest of the Nation (Hamilton: I nationens intresse) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hamilton: In the Interest of the Nation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hamilton: In the Interest of the Nation (Hamilton: I nationens intresse) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hamilton: In the Interest of the Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar