Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hamilton: In the Interest of the Nation

10/12/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Efter den svenske agent Carl Hamilton har infiltreret en bande, der smugler våben til terrorister, er det svært for ham at lægge sin dødbringende træning bag sig.


Se Hamilton: In the Interest of the Nation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hamilton: In the Interest of the Nation (Hamilton: I nationens intresse) havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hamilton: In the Interest of the Nation (Hamilton: I nationens intresse) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hamilton: In the Interest of the Nation herunder:Fra premieredatoen (10. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Hamilton: In the Interest of the Nation (Hamilton: I nationens intresse) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Hamilton: In the Interest of the Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar