Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hamilton: In the Interest of the Nation

Hamilton: In the Interest of the Nation

10/12/2017 | Flixfilm

Se Hamilton: In the Interest of the Nation på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter den svenske agent Carl Hamilton har infiltreret en bande, der smugler våben til terrorister, er det svært for ham at lægge sin dødbringende træning bag sig.


Se Hamilton: In the Interest of the Nation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHamilton: In the Interest of the Nation (Hamilton: I nationens intresse) havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hamilton: In the Interest of the Nation (Hamilton: I nationens intresse) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hamilton: In the Interest of the Nation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hamilton: In the Interest of the Nation (Hamilton: I nationens intresse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hamilton: In the Interest of the Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar