Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hamilton: In the Interest of the Nation

Hamilton: In the Interest of the Nation

10/12/2017 | Flixfilm

Se Hamilton: In the Interest of the Nation på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Kathrine Windfeld
Skuespillere: Mikael Persbrandt, Saba Mubarak, Pernilla August, Jason Flemyng
Spilletid: 109 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English, Russian, Arabic
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Efter den svenske agent Carl Hamilton har infiltreret en bande, der smugler våben til terrorister, er det svært for ham at lægge sin dødbringende træning bag sig.

Hamilton: In the Interest of the Nation (Hamilton: I nationens intresse) havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hamilton: In the Interest of the Nation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hamilton: In the Interest of the Nation (Hamilton: I nationens intresse) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hamilton: In the Interest of the Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hamilton: In the Interest of the Nation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hamilton: In the Interest of the Nation (Hamilton: I nationens intresse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar