Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hamlet

20/07/2017 | Flixfilm

Se Hamlet på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Drama
Instruktør: Franco Zeffirelli
Skuespillere: Mel Gibson, Glenn Close, Alan Bates, Paul Scofield
Spilletid: 135 min
Land: USA, UK, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Shakespeares eftertænksomme danske prins Hamlet lugter noget råddent i Danmark, og hans mor er måske medskyldig.

Hamlet havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hamlet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hamlet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hamlet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hamlet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hamlet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar