Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hamza’s Suitcase

Hamza’s Suitcase

02/05/2019 | Flixfilm

Hamza’s Suitcase på Netflix

Produktionsår: 1977
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Aram Gülyüz
Skuespillere: Sadri Alisik, Selma Güneri, Mahmut Cevher
Spilletid: 73 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da en svindler forsøger at få fat i en taske med penge, falder han for en kvinde med forbindelser til en berygtet kriminel bande.Se Hamza’s Suitcase på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hamza’s Suitcase havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hamza’s Suitcase på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hamza’s Suitcase ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hamza’s Suitcase stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hamza’s Suitcase, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hamza’s Suitcase er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar