Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hamza’s Suitcase

Hamza’s Suitcase

02/05/2019 | Flixfilm

Se Hamza’s Suitcase på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Short, Drama
Instruktør: Zaid Abu Hamdan
Skuespillere: Yosef Dweik, Yoni Sakal, Samia Arram, Tal Orion Gerloy
Spilletid: 18 min
Land: Jordan, USA
Sprog: Arabic, Hebrew
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Da en svindler forsøger at få fat i en taske med penge, falder han for en kvinde med forbindelser til en berygtet kriminel bande.

Hamza’s Suitcase havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hamza’s Suitcase på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hamza’s Suitcase ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hamza’s Suitcase stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hamza’s Suitcase, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hamza’s Suitcase er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar