Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hancock

15/11/2022 | Flixfilm

Hancock på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktion: Peter Berg
Skuespillere: Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese, Vietnamese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Will Smith spiller den håbløse superhelt Hancock, som bliver nødt til at hyre en PR-agent til at rette op på hans image.

Hancock havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hancock på YouTube.Se Hancock på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hancock ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hancock stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hancock, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hancock er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar