Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hancock

30/03/2014 | Flixfilm

Se Hancock på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktør: Peter Berg
Skuespillere: Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman, Jae Head
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese, Vietnamese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Will Smith spiller den håbløse superhelt Hancock, som bliver nødt til at hyre en PR-agent til at rette op på hans image.

Hancock havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hancock på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hancock ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hancock er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hancock stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar