Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Handsome: A Netflix Mystery Movie

Handsome: A Netflix Mystery Movie

05/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Handsome: A Netflix Mystery Movie på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Mystery
Instruktør: Jeff Garlin
Skuespillere: Ava Acres, Armani GreatDane, Dino Battaglia, Brent Bradshaw
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Drabsefterforskeren Gene Handsome forsøger at løse et kvindemord, mens han prøver at finde ud af, hvad det er, han mangler i sit privatliv.


Se Handsome: A Netflix Mystery Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Handsome: A Netflix Mystery Movie (Handsome – et mordmysterie fra Netflix) havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Handsome: A Netflix Mystery Movie (Handsome – et mordmysterie fra Netflix) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Handsome: A Netflix Mystery Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Handsome: A Netflix Mystery Movie (Handsome – et mordmysterie fra Netflix) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Handsome: A Netflix Mystery Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar