Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Handsome: A Netflix Mystery Movie

Handsome: A Netflix Mystery Movie

05/05/2017 | Flixfilm

Se Handsome: A Netflix Mystery Movie på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Mystery
Instruktør: Jeff Garlin
Skuespillere: Ava Acres, Armani GreatDane, Dino Battaglia, Brent Bradshaw
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Drabsefterforskeren Gene Handsome forsøger at løse et kvindemord, mens han prøver at finde ud af, hvad det er, han mangler i sit privatliv.


Se Handsome: A Netflix Mystery Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHandsome: A Netflix Mystery Movie (Handsome – et mordmysterie fra Netflix) havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Handsome: A Netflix Mystery Movie (Handsome – et mordmysterie fra Netflix) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Handsome: A Netflix Mystery Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Handsome: A Netflix Mystery Movie (Handsome – et mordmysterie fra Netflix) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Handsome: A Netflix Mystery Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar