Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Handsome Siblings

Handsome Siblings

17/01/2020 | Flixfilm

Se Handsome Siblings på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Action
Instruktør: Eric Tsang
Skuespillere: Andy Lau, Brigitte Lin, Man Cheung, Kuo-Chu Chang
Spilletid: 102 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Kampsporttvillingerne står over for ubarmhjertige skurke, tornefuld romantik og broderlig rivalisering, da deres urolige fortid indhenter dem.


Se Handsome Siblings på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHandsome Siblings (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Handsome Siblings (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Handsome Siblings herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Handsome Siblings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Handsome Siblings (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar