Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hanna

04/03/2016 | Flixfilm

Se Hanna på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Joe Wright
Skuespillere: Saoirse Ronan, Eric Bana, Vicky Krieps, Cate Blanchett
Spilletid: 111 min
Land: USA, UK, Germany
Sprog: English, French, German, Italian, Arabic, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Teenageren Hanna er opdraget i isolation og uddannet til at blive snigmorder. Hun ønsker sig bare et normalt liv, men da hun træder frem, bliver hun et mål for CIA.


Se Hanna på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHanna havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hanna ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hanna herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hanna er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hanna stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar