Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hanna

04/03/2016 | Flixfilm

Hanna på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Joe Wright
Skuespillere: Saoirse Ronan, Cate Blanchett, Eric Bana
Spilletid: 111 min
Land: United States, United Kingdom, Germany
Sprog: English, French, German, Italian, Arabic, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Teenageren Hanna er opdraget i isolation og uddannet til at blive snigmorder. Hun ønsker sig bare et normalt liv, men da hun træder frem, bliver hun et mål for CIA.

Hanna havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hanna på YouTube.Se Hanna på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hanna ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hanna stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hanna, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hanna er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar