Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hannah Gadsby: Douglas

Hannah Gadsby: Douglas

26/05/2020 | Flixfilm

Hannah Gadsby: Douglas på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: Madeleine Parry
Skuespillere: Hannah Gadsby
Spilletid: 72 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.

Hannah Gadsby: Douglas havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hannah Gadsby: Douglas på YouTube.Se Hannah Gadsby: Douglas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hannah Gadsby: Douglas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hannah Gadsby: Douglas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hannah Gadsby: Douglas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hannah Gadsby: Douglas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar