Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hannah Gadsby: Douglas

Hannah Gadsby: Douglas

26/05/2020 | Flixfilm

Se Hannah Gadsby: Douglas på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Madeleine Parry
Skuespillere: Hannah Gadsby
Spilletid: 72 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.


Se Hannah Gadsby: Douglas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hannah Gadsby: Douglas havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hannah Gadsby: Douglas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hannah Gadsby: Douglas:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hannah Gadsby: Douglas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hannah Gadsby: Douglas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar