Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hannah Gadsby: Something Special

Hannah Gadsby: Something Special

09/05/2023 | Flixfilm

Hannah Gadsby: Something Special på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Jenney Shamash
Skuespillere: Hannah Gadsby
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: Et forhastet frieri. Et nybrud af en bryllupskage. Et skæbnesvangert møde med en kanin. Hannah Gadsby beretter om kærlighed og ægteskab i denne feel-good comedy-special.Se Hannah Gadsby: Something Special på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hannah Gadsby: Something Special havde premiere på Netflix Danmark den 9. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hannah Gadsby: Something Special på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hannah Gadsby: Something Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hannah Gadsby: Something Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hannah Gadsby: Something Special, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hannah Gadsby: Something Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar