Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hannah Montana

Hannah Montana

01/01/2015 | Ingen kommentarer

Se Hannah Montana på Netflix

Indspilningsår: 2006–2011
Genre: Comedy, Family, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Resumé: Denne populære serie handler om den berømte popstjerne Hannah Montanas liv. Hun holder sin identitet skjult om dagen som Miley Stewart, en normal teenager.


Se Hannah Montana på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hannah Montana havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hannah Montana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hannah Montana herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hannah Montana er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hannah Montana stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar