Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hannah Montana

Hannah Montana

01/01/2015 | Flixfilm

Hannah Montana på Netflix

Produktionsår: 2006–2011
Genre: Comedy, Family, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles
Spilletid: 23 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Denne populære serie handler om den berømte popstjerne Hannah Montanas liv. Hun holder sin identitet skjult om dagen som Miley Stewart, en normal teenager.

Hannah Montana havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hannah Montana på YouTube.Se Hannah Montana på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hannah Montana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hannah Montana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hannah Montana, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hannah Montana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar