Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hannibal

26/03/2019 | Flixfilm

Se Hannibal på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Ridley Scott
Skuespillere: Anthony Hopkins, Julianne Moore, Gary Oldman, Ray Liotta
Spilletid: 131 min
Land: USA, UK, Italy
Sprog: English, Italian, Japanese
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: I denne fortsættelse af Ondskabens øjne forsøger Hannibal Lecters eneste overlevende offer at lokke ham frem fra sit skjulested.


Se Hannibal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Hannibal havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hannibal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hannibal herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hannibal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hannibal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar