Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hannibal

01/01/2021 | Flixfilm

Hannibal på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Ridley Scott
Skuespillere: Anthony Hopkins, Julianne Moore, Gary Oldman
Spilletid: 131 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, Italian, Japanese
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I denne fortsættelse af Ondskabens øjne forsøger Hannibal Lecters eneste overlevende offer at lokke ham frem fra sit skjulested.

Hannibal havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hannibal på YouTube.Se Hannibal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hannibal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hannibal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hannibal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hannibal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar