Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hannibal Buress: Comedy Camisado

Hannibal Buress: Comedy Camisado

05/02/2016 | Flixfilm

Se Hannibal Buress: Comedy Camisado på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Lance Bangs
Skuespillere: Hannibal Buress, Al Jackson, Dan Steinhaus
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I denne comedy-special pakket med underspillet humor behandler Hannibal Buress lynlåsetikette, arven fra steroider og reaktionerne på hans udfald mod Bill Cosby.

Hannibal Buress: Comedy Camisado havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hannibal Buress: Comedy Camisado på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hannibal Buress: Comedy Camisado ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hannibal Buress: Comedy Camisado stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hannibal Buress: Comedy Camisado, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hannibal Buress: Comedy Camisado er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar