Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hannibal Takes Edinburgh

Hannibal Takes Edinburgh

08/04/2016 | Flixfilm

Se Hannibal Takes Edinburgh på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Ryan Ferguson
Skuespillere: Hannibal Buress, Trevor Noah
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Hannibal Buress tager til Edinburghs berømte Fringe-festival, hvor han optræder med en række standupshows og afprøver nyt materiale på de lokale.


Se Hannibal Takes Edinburgh på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHannibal Takes Edinburgh havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hannibal Takes Edinburgh ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hannibal Takes Edinburgh herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hannibal Takes Edinburgh er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hannibal Takes Edinburgh stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar