Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hans Zimmer: Live in Prague

Hans Zimmer: Live in Prague

01/03/2018 | Flixfilm

Se Hans Zimmer: Live in Prague på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Tim Van Someren
Skuespillere: Hans Zimmer, Yolanda Charles, Michael Einziger, Nick Glennie-Smith
Spilletid: 150 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.1

Handling: I denne koncertfilm opfører den Oscar-belønnede komponist Hans Zimmer sine mest ikoniske filmstykker i en udsolgt O2 Arena i Prag.

Hans Zimmer: Live in Prague havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hans Zimmer: Live in Prague på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hans Zimmer: Live in Prague ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hans Zimmer: Live in Prague stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hans Zimmer: Live in Prague, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hans Zimmer: Live in Prague er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar