Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happiest Season

Happiest Season

01/09/2022 | Flixfilm

Happiest Season på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Clea DuVall
Skuespillere: Kristen Stewart, Mackenzie Davis, Mary Steenburgen
Spilletid: 102 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: På sin ferie er Abby klar til at fri til sin kæreste, men kommer i problemer, da kæresten, Harper, afslører, at hendes familie ikke aner, at hun er homoseksuel.

Happiest Season havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Happiest Season på YouTube.Se Happiest Season på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Happiest Season ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happiest Season stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happiest Season, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happiest Season er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar