Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happily Married

Happily Married

10/01/2017 | Flixfilm

Happily Married på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En bryllupsfotograf mister fokus, da han møder en frigjort kvinde, som planlægger at ødelægge forholdet mellem gommen og bruden på hans næste job.

Happily Married havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Happily Married på YouTube.Se Happily Married på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Happily Married ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happily Married stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happily Married, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happily Married er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar