Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happily Married

Happily Married

10/01/2017 | Flixfilm

Se Happily Married på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En bryllupsfotograf mister fokus, da han møder en frigjort kvinde, som planlægger at ødelægge forholdet mellem gommen og bruden på hans næste job.


Se Happily Married på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHappily Married havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Happily Married ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Happily Married herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Happily Married er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happily Married stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar