Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happily N’Ever After 2: Snow White

Happily N’Ever After 2: Snow White

01/08/2022 | Flixfilm

Happily N’Ever After 2: Snow White på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da Snehvides fars forlovede viser sig at være en ægte heks, gør hun, hvad hun kan for at stoppe brylluppet i denne animerede udgave af eventyret.

Happily N’Ever After 2: Snow White havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Happily N’Ever After 2: Snow White på YouTube.Se Happily N’Ever After 2: Snow White på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Happily N’Ever After 2: Snow White ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happily N’Ever After 2: Snow White stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happily N’Ever After 2: Snow White, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happily N’Ever After 2: Snow White er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar