Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Happiness Ever After

Happiness Ever After

10/11/2021 | Flixfilm

Happiness Ever After på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Thabang Moleya
Skuespillere: Daniel Etim Effiong, Nambitha Ben-Mazwi, Khanyi Mbau
Spilletid: 99 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: I efterfølgeren til Happiness is a Four-Letter Word tager Zaza, Princess og Zim os gennem nye kapitler af deres liv med tab, familieproblemer og nye forelskelser.Se Happiness Ever After på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Happiness Ever After havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Happiness Ever After på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Happiness Ever After ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happiness Ever After stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happiness Ever After, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happiness Ever After er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Happiness Ever After

  1. Nej tak - kl. 20:58, 12-11-2021:

    Super dårlig film med virkelig dårligt skuespil og en stavlelses replikker som ikke udfordrer nogen, hverken skuespillere eller seeren. Ingen dybde. Ingen fangende historie.. Masser af makeup, luksus og penge men intet der taler til hjerte, sjæl eller følelser.

Skriv kommentar