Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Happiness For Beginners

Happiness For Beginners

27/07/2023 | Flixfilm

Happiness For Beginners på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Vicky Wight
Skuespillere: Ellie Kemper, Luke Grimes, Nico Santos
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Efter sin skilsmisse står en skolelærer ved en skillevej i sit nye liv – og kærlighedsliv – da hun melder sig til en hårrejsende vandretur.Se Happiness For Beginners på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Happiness For Beginners havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Happiness For Beginners på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Happiness For Beginners ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Happiness For Beginners stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Happiness For Beginners, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Happiness For Beginners er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar